4Home Aloe Vera körgumis matracvédő, 140 x 200 cm

7795 Ft

A 4Home Aloe Vera körgumis matracvédő egy 140 x 200 cm méretű, kiváló minőségű termék. Főbb jellemzői közé tartozik az Aloe Vera kivonattal történő kezelése, amely hipoallergén és bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik, így különösen ajánlott érzékeny bőrűeknek. A körgumis kialakításnak köszönhetően könnyen rögzíthető és eltávolítható a matracon, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a matrac védelmét a szennyeződésekkel szemben. Ezen kívül a matracvédő légáteresztő és nedvszívó képessége biztosítja a kényelmes és egészséges alvást.

Cikkszám: 8596175011948 Kategóriák: ,


Remek segédeszköz az egészséges álváshoz. Ennek az Aloe Vera matracvédőnek a segítségével ágya kényelmes és tiszta lesz. Puha, légáteresztő és az aloe vera jótékony hatásának köszönhetően pozitív hatással van az egészségére (főleg a bőrre), nyugtató hatását értékelni fogja pihenés közben, ráadásul antibakteriális tulajdonságokkal bír. A matracvédő használata meghosszabítja a matrac élettartamát, és megakadályozza az izzadság, szennyeződés átszivárgását a matracba, így ágyában egészséges környezetet teremt. A matracvédő levehető a matracról, és mosható, így karbantartása egyszerű.
A matracvédő körgumis ami nagyon praktikus, mivel úgy mint a gumis lepedőket csak rá kell húzni a metracra. A matracvédő maximum 30 cm magas matracra alkalmas.
A matracvédő Öko-tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.