4Home Bamboo gumifüles vízhatlan matracvédő, 140 x 200 cm, 140 x 200 cm

6845 Ft

A 4Home Bamboo gumifüles vízhatlan matracvédő egy 140 x 200 cm méretű, kiváló minőségű termék. Főbb jellemzője a bambusz anyaghasználat, mely természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárul az egészséges alvási környezethez. A matracvédő vízhatlan, így megóvja a matracot a folyadékoktól és a szennyeződésektől, meghosszabbítva annak élettartamát. A gumifüleknek köszönhetően könnyen rögzíthető és eltávolítható, így a tisztítása is egyszerű. A 4Home Bamboo matracvédő kényelmes és higiénikus megoldást kínál a matrac védelmére.

Cikkszám: 8596175011658 Kategóriák: ,


Élvezze a legegészségesebb alvást. Ennek a Bamboo vízhatlan matracvédőnek a segítségével ágya kényelmes és tiszta lesz. Puha, légáteresztő és a bambusszálak jótékony hatásának köszönhetően antibakteriális és hipoallergén is. A matracvédő használata meghosszabítja a matrac élettartamát, és megakadályozza az izzadság, szennyeződés átszivárgását a matracba, így ágyában egészséges környezetet teremt. A matracvédő levehető a matracról, és mosható, így karbantartása egyszerű.
Ráadásul, a vízhatlan poliuretán bevonatnak köszönhetően nem kell aggódnia olyan kellemetlen balesetek miatt, amelyek visszafordíthatatlanul károsíthatják a matracot. Ezért a kiságyba is nagyszerű.
A matracvédő praktikus gumifülekkel van ellátva az egyszerű matracra való rögzítésért. A matracvédő maximum 30 cm magas matracra alkalmas.
A matracvédő Öko-tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.