4Home Comfort Plus Multielasztikus székhuzatkék, 40 – 50 cm, 2 db-os szett

3995,00 Ft

A 4Home Comfort Plus Multielasztikus székhuzatkék egy 2 db-os szett, melynek méretei 40-50 cm között változnak. A termék kiemelkedő tulajdonsága a multielasztikus anyaghasználat, mely biztosítja a huzatok rugalmasságát és tartósságát. A Comfort Plus székhuzatok kiváló minőségűek, kényelmesek és könnyen kezelhetőek. Az egyedi előnyeik közé tartozik a könnyű tisztíthatóság és a széles méretválaszték, mely lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen székre tökéletesen illeszkedjenek.

Cikkszám: 8596175016547 Kategóriák: , ,


 Élénkítse fel és egyben védje székeit az elhasználódás ellen a Comfort Plus multielasztikus huzatokkal. A divatos kék színű, decens mintázatú huzat másodpercek alatt ragyogóvá varázsolja székeit. A huzat új külsőt kölcsönöz régi székeinek, eltakarja ez esetleges elhasználódás jeleit, ráadásul véd a szennyeződésektől, és sérülésektől, ami új székek esetén is praktikus.
A minőségi anyagának és a magas pamutszál tartalmának köszönhetően a huzat nagyon kellemes tapintású, egyúttal ellenáll a fakulásnak, és egyszerűen felhúzható. Minden irányba nyújtható, így tölkéletesen illeszkedik majd, és megkönnyíti munkáját. A huzatok 60 cm-es háttámla magasságig alkalmasak.