4Home Cooler körgumis hűsítő matracvédő, 180 x 200 cm + 30 cm, 180 x 200 cm

11095 Ft

A 4Home Cooler körgumis hűsítő matracvédő egy 180 x 200 cm méretű, 30 cm vastagságú termék, mely kiválóan alkalmas a matrac védelmére és a hűvösebb alvási környezet biztosítására. A matracvédő anyaga hűsítő hatású, így segít elkerülni az éjszakai izzadást és növeli az alvás minőségét. A körgumi segítségével könnyen rögzíthető a matracra, így nem csúszkál el alvás közben. A 4Home Cooler matracvédő különösen hasznos a melegebb hónapokban, de egész évben javítja az alvás körülményeit. Könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú távon is megéri a befektetést.

Cikkszám: 8596175011559 Kategóriák: ,Nyugodt és egészséges alvás a legnagyobb hőségben is? Szerezze be ezt a hűsítő matracvédőt! Ez az egyedi matracvédő 30% speciális hűsítő szálból készült, ami a kényelmes alvást biztosítja, ha esetleg túlzott izzadásban szenved a meleg napokon kellemesen lehűli. Puha, légáteresztő és garantálja a maximális kényelmet. A matracvédő használata meghosszabítja a matrac élettartamát, és megakadályozza az izzadság, szennyeződés átszivárgását a matracba, így ágyában egészséges környezetet teremt. A matracvédő levehető a matracról, és mosható, így karbantartása egyszerű.
A matracvédő körgumis ami nagyon praktikus, mivel úgy mint a gumis lepedőket csak rá kell húzni a metracra. A matracvédő maximum 30 cm magas matracra alkalmas.
A matracvédő Öko-tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.