4Home Dino világító bolyhos takaró, 150 x 200 cm

7045 Ft

A 4Home Dino világító bolyhos takaró egy 150 x 200 cm méretű, kiváló minőségű termék, melynek főbb jellemzője a beépített világítás. A takaró bolyhos anyagból készült, ami extra puhaságot és kényelmet biztosít. A Dino minta pedig a gyerekek számára teszi igazán vonzóvá. A takaró egyedi előnye, hogy sötétben világít, így a gyerekek számára megnyugtató lehet az éjszakai órákban. Könnyen kezelhető és tisztítható, így ideális választás lehet minden otthonba.

Cikkszám: 8596175023026 Kategóriák: , ,


 Világító bolyhos takaró dinoszauruszokkal, amely minden kis kalandor lelket örömmel tölt el. Ideális társ az őszi és téli pihenéshez a kedvenc film alatt, vagy épp egy bögre finom teával. Ráadásul az eredeti vidám dinoszauruszos motívuma szürke alapon világít a sötétben, ami nemcsak a gyermekeknek, hanem minden játékos lelkű családtagnak is tetszeni fog.
A takaró egyik oldalán csodálatosan finom mikroflanel, a másik oldalán pedig bolyhos, amelybe szó szerint élvezet bekuckózni. A pihepuha mikroszálas bolyhos anyag rendkívül lágy, puha és légies. Tökéletesen melegít, így a legfázósabbak is megkedvelik. Ugyanolyan megbízhatóan melegít, mint a valódi gyapjú,azzal a különbséggel, hogy nem vonzza az atkákat. Ezáltal kiváló választás az allergiások számára is és az érzékeny bőrt is kényezteti.A takaró egy különleges módszerrel készül, amelynek során a mintához fluoreszkáló szálakat adnak, amelyek napfényben vagy beltéri megvilágításban feltöltődik, így világít.A takaró rendelkezik az összes szükséges jóváhagyással, és megfelel az összes egészségügyi biztonsági követelménynek. Napközben csak hagyja közvetlen napfényben vagy beltéri megvilágításban. A takaró feltöltődik, így este ragyog.Minél intenzívebb a fény, annál jobban és hosszabb ideig világít a termék a sötétben. Javasoljuk, hogy a takarót a lehető leghosszabb ideig, de legalább 10 percig hagyja a fényben.