4Home gyapjú hatású lepedő bézs színű, 90 x 200 cm

4695,00 Ft

A 4Home gyapjú hatású lepedő bézs színben, 90 x 200 cm méretben kapható. A termék főbb jellemzői közé tartozik a magas minőségű anyaghasználat, melynek köszönhetően a lepedő rendkívül puha és kényelmes. A gyapjú hatású anyag meleg és otthonos érzetet kölcsönöz, ideális választás a hideg téli hónapokra. A bézs szín pedig univerzális, könnyen beilleszthető bármilyen színű és stílusú hálószobába. Az egyedi előnyök között szerepel a lepedő strapabíró tulajdonsága, hosszú élettartama és könnyű tisztíthatósága.

Cikkszám: 8596175002038 Kategóriák: , ,

Varázsolja át matracát és így ágyát egy pihe-puha báránnyá, ami a fagyos éjszakákat is kellemesen meleggé teszi. A tökéletességig fejlesztett, báránybőrszerű puhaságával és melegségével nem okoz csalódást annak, aki melegre vágyik. Családja biztonságos melegben lehet a nyirkos, őszi estéken és a hideg, téli éjszakákon egyaránt.
Mikroszálas anyagának hála, rendkívül könnyen tisztítható. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik a megfoghatatlanul gyengéd tapintást keresik. Érzékeny bőrűeknek és allergiában szenvedőknek is tökéletes választás.A lepedő kifinomult szettet alkot a külön-külön is megvásárolható pléddel és párnahuzatokkal, amiket megtalál termékeink között.