4Home Lavender gumifüles matracvédő, 180 x 200 cm, 180 x 200 cm

9545 Ft

A 4Home Lavender gumifüles matracvédő egy 180 x 200 cm méretű, magas minőségű termék, mely kiváló védelmet nyújt matracának. A termék főbb jellemzői közé tartozik a gumifülekkel való rögzítés, mely biztosítja a matracvédő stabil helyzetét, így nem csúszkál el alvás közben. A matracvédő anyaga puha, kényelmes és légáteresztő, így hozzájárul a kényelmes alváshoz. A termék egyik egyedi előnye a levendula illat, mely nyugtató hatású, segít az ellazulásban és a pihentető alvásban. A matracvédő könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

Cikkszám: 8596175012297 Kategóriák: ,


Élvezze a maximális pihenést és az egészséges alvást a levendula illatával. Ennek a Lavender matracvédőnek köszönhetően ágya kényelmes és tiszta lesz. Puha, légáteresztő és a levendula kivonatnak köszönhetően nyugtató hatással van, ami hatásos az álmatlanság és az ingerültésg ellen. Lágy levendula illatú. A matracvédő használata meghosszabítja a matrac élettartamát, és megakadályozza az izzadság, szennyeződés átszivárgását a matracba, így ágyában egészséges környezetet teremt. A matracvédő levehető a matracról, és mosható, így karbantartása egyszerű.
A matracvédő praktikus gumifülekkel van ellátva az egyszerű matracra való rögzítésért. A matracvédő maximum 30 cm magas matracra alkalmas.
A matracvédő Öko-tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.