4Home Lavender gumifüles matracvédő, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

4495 Ft

A 4Home Lavender gumifüles matracvédő egy 90 x 200 cm méretű, kiváló minőségű termék, melynek fő célja a matrac védelme. A termék különlegessége a levendula illat, mely nyugtató hatással van, segítve ezzel a pihentető alvást. A gumifüleknek köszönhetően könnyen rögzíthető és tartós, így hosszú távon is megőrzi formáját. A matracvédő anyaga puha és kényelmes, ami tovább fokozza az alvás élményét. A 4Home Lavender gumifüles matracvédő ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megóvni matracukat és egyben javítani alvásuk minőségét.

Cikkszám: 8596175012266 Kategóriák: ,


Élvezze a maximális pihenést és az egészséges alvást a levendula illatával. Ennek a Lavender matracvédőnek köszönhetően ágya kényelmes és tiszta lesz. Puha, légáteresztő és a levendula kivonatnak köszönhetően nyugtató hatással van, ami hatásos az álmatlanság és az ingerültésg ellen. Lágy levendula illatú. A matracvédő használata meghosszabítja a matrac élettartamát, és megakadályozza az izzadság, szennyeződés átszivárgását a matracba, így ágyában egészséges környezetet teremt. A matracvédő levehető a matracról, és mosható, így karbantartása egyszerű.
A matracvédő praktikus gumifülekkel van ellátva az egyszerű matracra való rögzítésért. A matracvédő maximum 30 cm magas matracra alkalmas.
A matracvédő Öko-tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.