4Home Lavender gumifüles vízhatlan matracvédő, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

4845 Ft

A 4Home Lavender gumifüles vízhatlan matracvédő egy 90 x 200 cm méretű, magas minőségű termék. Kiemelkedő tulajdonsága a vízhatlanság, amely megvédi a matracot a folyadékoktól és a nedvességtől, így hosszabb élettartamot biztosítva annak. A gumifüleknek köszönhetően könnyen rögzíthető és eltávolítható, így a tisztítása is egyszerű. A termék további előnye a levendula illat, amely nyugtató hatású és segít a pihentető alvásban.

Cikkszám: 8596175012129 Kategóriák: ,


Élvezze a maximális pihenést és az egészséges alvást a levendula illatával. Ennek a Lavender matracvédőnek köszönhetően ágya kényelmes és tiszta lesz. Puha, légáteresztő és a levendula kivonatnak köszönhetően nyugtató hatással van, ami hatásos az álmatlanság és az ingerültésg ellen. Lágy levendula illatú. A matracvédő használata meghosszabítja a matrac élettartamát, és megakadályozza az izzadság, szennyeződés átszivárgását a matracba, így ágyában egészséges környezetet teremt. A matracvédő levehető a matracról, és mosható, így karbantartása egyszerű.
A vízhatlan poliuretán bevonatnak köszönhetően nem kell aggódnia olyan kellemetlen balesetek miatt, amelyek visszafordíthatatlanul károsíthatják a matracot. Ezért a kiságyba is nagyszerű.
A matracvédő praktikus gumifülekkel van ellátva az egyszerű matracra való rögzítésért. A matracvédő maximum 30 cm magas matracra alkalmas.
A matracvédő Öko-tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.