4Home Matracvédő Harmony, 90 x 200 cm

4195,00 Ft

A 4Home Matracvédő Harmony egy 90 x 200 cm méretű, kiváló minőségű termék, melynek célja a matrac védelme. A matracvédő anyaga puha és kényelmes, így hozzájárul a pihentető alváshoz. A Harmony matracvédő vízálló, így megóvja a matracot az esetleges folyadékoktól és szennyeződésektől. Könnyen tisztítható és mosógépben mosható, ami megkönnyíti a karbantartását. A 4Home Matracvédő Harmony egyedülálló előnye, hogy hosszabb élettartamot biztosít a matracnak, miközben megőrzi annak eredeti kényelmét és minőségét.

Cikkszám: 8596175005909 Kategóriák: ,

Búcsúzzon el a foltos matracoktól gyorsan és könnyen. Vízhatlan matracvédő 100% pamut frottír anyagból ideális segítség minden háztartásban.  Meggátolja a felületre került folyadék beszivárgását a matrac belsejébe, mégis légáteresztő, így garantálja a tökéletes kényelmet alvás közben túlzott izzadás nélkül. Balesetek esetén sem történik meg többé, hogy a matracot cserélni kell, vagy nehezen, kézzel dörzsölve kell eltávolítani a nemkívánt foltokat.
A matracvédő sarkai praktikus gumival vannak ellátva a kényelmes rögzítéshez, így a matracvédő mindíg a helyén marad. Rendszeres használat esetén mosását 60°C-on ajánljuk. Nem ajánlott ruhaszárító gépben szárítani, vasalni tilos.A matracvédő maximum 30 cm magas matracra alkalmas.Felső réteg anyaga: 100% pamut frottírAlsó réteg anyaga: 100% poliuretán