4Home Paris sötétítő függöny barna, 150 x 250 cm

6945,00 Ft

A 4Home Paris sötétítő függöny barna színben, 150 x 250 cm méretben kapható. A termék kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot. A függöny sötétítő funkciója lehetővé teszi a fény blokkolását, így ideális választás lehet hálószobákba vagy nappalikba. A barna szín pedig elegáns és meleg hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A 4Home Paris függöny könnyen kezelhető és tisztítható, így nem igényel különösebb karbantartást. Egyedi előnye, hogy stílusos megjelenésével és praktikus funkcióival hozzájárul otthona kényelméhez és esztétikájához.

Cikkszám: 8596175021206 Kategóriák: , ,


Az elegáns Paris sötétítőfüggönnyel tökéletes stílust és kellemes pihenést kívülről érkező kíváncsiskodó szemek nélkül varázsol otthonába. Az egyszerű, egyszínű, natúr barna árnyalat remek kiegészítője lesz mind a klasszikus, mind a modern beltérnek. Minőségi anyaga puha bársony felülettel megkönnyíti a karbantartást és nagyon kellemes tapintású.
A 80-90%-os magas árnyékolású lágy kialakítás megakadályozza a napfény vagy a zavaró éjszakai fény behatolását az utcáról, és tökéletes pihenést biztosít a kívülről érkező kíváncsi kilátásokkal szemben. Könnyen felakasztható 4,1 cm átmérőjű gyűrűkre.