4Home Paris sötétítő függöny rózsaszín színű, 150 x 250 cm

4945 Ft

A 4Home Paris sötétítő függöny rózsaszín színben kapható, mérete 150 x 250 cm. A termék kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a hosszú élettartamot. A sötétítő függöny kiválóan alkalmas a fény blokkolására, így segít a jobb alvásban és a magánélet védelmében. A rózsaszín szín pedig kellemes, meleg hangulatot teremt a szobában. A függöny könnyen telepíthető és karbantartható, így ideális választás minden otthonba.

Cikkszám: 8596175021183 Kategóriák: , ,


Az elegáns Paris sötétítő függönnyel tökéletes stílust és kellemes pihenést kívülről érkező kíváncsiskodó szemek nélkül varázsol otthonába. Az egyszerű, egyszínű, rózsaszín lágy árnyalatában minden otthonban romantikus hangulatot varázsol.. Minőségi anyaga puha bársony felülettel megkönnyíti a karbantartást és nagyon kellemes tapintású.
A 80-90%-os magas árnyékolású lágy kialakítás megakadályozza a napfény vagy a zavaró éjszakai fény behatolását az utcáról, és tökéletes pihenést biztosít a kívülről érkező kíváncsi kilátásokkal szemben. Könnyen felakasztható 4,1 cm átmérőjű gyűrűkre.