4Home Paris Sötétítő függöny szürke, 150 x 250 cm

5995 Ft

A 4Home Paris Sötétítő függöny szürke színben, 150 x 250 cm méretben kapható. A termék kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a hosszú élettartamot. A függöny sötétítő funkciója lehetővé teszi a fény mennyiségének szabályozását a szobában, így ideális választás lehet hálószobába vagy nappaliba. A szürke szín univerzális, jól illeszkedik bármilyen színű és stílusú belső térhez. A termék könnyen tisztítható és karbantartható. A 4Home Paris Sötétítő függöny nem csak praktikus, de esztétikus megoldás is otthona számára.

Cikkszám: 8596175024092 Kategóriák: , ,


 A stílusos Paris sötétítő függöny hangulatossá teszi otthonát, és kellemes magánéletet biztosít. A semleges ezüst fényszürke kivitelben, egyszínű dizájn remek kiegészítője lesz mind a hagyományos, mind a modern belső tereknek. A minőségi anyag szép bársonyos kivitelben nagyszerű a könnyű karbantartás érdekében, valamint nagyon kellemes tapintású.
A 80-90%-os sötétítő kialakítás megakadályozza a napfényt vagy a zavaró éjszakai fényt az utcáról, és tökéletes magánéletet biztosít a kíváncsi szemek elől kívülről. A csomagban 8 darab fehér színű fém flip-flop gyűrű található a függönyrúdra való egyszerű felakasztáshoz.
Külső gyűrű átmérője: 38 mm, belső gyűrű átmérője: 32 mm.