4Home Pocket vízálló kanapétakaró, 138 x 194 cm, 138 x 194 cm

7645 Ft

A 4Home Pocket vízálló kanapétakaró egy 138 x 194 cm méretű, praktikus és stílusos megoldás otthonába. Kiemelkedő tulajdonsága a vízállóság, mely védelmet nyújt a kanapénak a folyadékokkal szemben, így hosszabb élettartamot biztosítva bútorainak. A takaró könnyen kezelhető és tisztítható, így mindig tiszta és friss maradhat. A termék egyedi előnye a „pocket” kialakítás, mely extra tárolóhelyet biztosít a kanapén, így a nappali rendben tartható. A 4Home Pocket kanapétakaró nem csak funkcionális, de esztétikus is, tökéletesen illeszkedik minden otthon stílusához.

Cikkszám: 8596175025402 Kategóriák: , ,

Adjon bútorainak tökéletes védelmet és stílusos új bevonatot. A kanapétakaró kiváló minőségű, erős mikroszálas anyagból készült, párnázott, ami puhává és nagyon kellemes tapintásúvá teszi. Ezenkívül az anyag szakadásálló és vízálló kivitelű. Így különösen egy olyan otthonban fogja értékelni a kanapétakarót, ahol gyerekek és háziállatok vannak, ahol különösen jól jön némi védelem a bútoroknak. A hosszú elasztikus pántok segítenek a huzatot a helyén tartani, bármilyen helyzetben.
A semleges és praktikus szín tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és gyönyörű új külsőt kölcsönöz még a kopott bútoroknak is. Ezenkívül értékelni fogja a karfán található praktikus zsebet, amely a TV távirányító, magazin, szemüveg tárolására, vagy esetleg néhány TV-s snack titkos rejtekhelyeként használható.