4Home Soft Dreams Stars világító kék pléd, 150 x 200 cm

4695,00 Ft

A 4Home Soft Dreams Stars világító kék pléd egy 150 x 200 cm méretű, kiváló minőségű termék, mely kényelmet és stílust kölcsönöz otthonának. A pléd különlegessége, hogy világító csillag mintával rendelkezik, mely egyedi és látványos megjelenést biztosít. A kék szín nyugalmat áraszt, míg a puha anyag garantálja a komfortérzetet. A pléd ideális választás lehet hideg estékre, filmnézéshez vagy akár egy kellemes olvasmány mellé. A 4Home Soft Dreams Stars világító kék pléd nem csak hasznos, de dekoratív elem is otthonában.

Cikkszám: 8596175016844 Kategóriák: , ,

Pihe- puha mikroszálas pléd, amelynek köszönhetően otthona még a szürke és száraz napokon is ragyog. A romantikus vörös hátteret sok kicsi és nagy csillag díszíti, amik a sötétben ragyognak, így egyedi varázst adnak estéinek és éjszakáinak.
Ön és gyermekei beleszeretnek a világító takaróba, nemcsak a ragyogó csillagoknak köszönhetően. Ellenállhatatlan puhasága és melegsége ideális a tévében vagy az ágyban való pihenáshez, amikor kint száraz hideg van, és puha ölelésre van szüksége. Az otthon tökéletes meleg varázsát fogja elhozni. A takarót könnyű karbantartani, mert nem hull belőle a szövet, nem bolyhosodik és gyorsan szárad. A takaró egy különleges módszerrel készül, amelynek során a mintához fluoreszkáló szálakat adnak, amelyek napfényben vagy beltéri megvilágításban feltöltődik, így világít.A takaró rendelkezik az összes szükséges jóváhagyással, és megfelel az összes egészségügyi biztonsági követelménynek. Napközben csak hagyja közvetlen napfényben vagy beltéri megvilágításban. A takaró feltöltődik, így este ragyog.Minél intenzívebb a fény, annál jobban és hosszabb ideig világít a termék a sötétben. Javasoljuk, hogy a takarót a lehető leghosszabb ideig, de legalább 10 percig hagyja a fényben.