4Home Törölköző Bamboo Premium mint, 50 x 100 cm, 2 db

5145 Ft

A 4Home Bamboo Premium mintás törölköző 50 x 100 cm méretben, 2 darabos kiszerelésben kapható. A termék különlegessége a bambusz alapanyag, mely rendkívül puha, kényelmes tapintású és magas nedvszívó képességgel rendelkezik. A bambusz antibakteriális tulajdonságai miatt a törölköző higiénikus, ideális választás érzékeny bőrűek számára is. A mintás kialakítás modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a törölközőnek.

Cikkszám: 8596175008184 Kategóriák: , ,

Élvezze az exkluzív kényelemet, amit a Bamboo Premium termékcsalád extra puha törölközőivel érhet el. Mondjon búcsút a baktériumoknak! A törölköző magas bambuszszál tartalmának (70%) köszönhetően nemcsak kíméletes bőréhez, hanem természetes antibakteriális tulajdonsággal is bír, ami megakadályozza a penészedést illetve a baktériumok megjelenését és elszaporodását. A bambuszszál és a lágy pamut megfelelő kombinációja biztosítja a törölköző magas nedvszívó képességét és kiválóan lágy tapintását, ami kényeztetni fogja minden nap.
A minőségi Bamboo Premium törölköző kényeztetheti bőrét fürdés vagy zuhanyzás után, ami felér a legfigyelmesebb odaadással. Ezen felül, a szép türkiz színnek valamint a stílusos szegélydíszeknek köszönhetően nagyszerűen kiegészíti fürdőszobáját. A törölköző egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a gyermekek érzékeny bőréhez, illetve allergiás tünetekkel rendelkező felnőttek is használhatják.