4Home Winter mikroflanel ágynemű, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

6995,00 Ft

A 4Home Winter mikroflanel ágynemű kiváló minőségű, 140 x 200 cm méretű takaróhuzattal és 70 x 90 cm-es párnahuzattal rendelkezik. A mikroflanel anyag rendkívül puha, meleg és kényelmes, ideális választás a hideg téli hónapokra. A termék különlegessége, hogy könnyen kezelhető, mosógépben mosható és gyorsan szárad. Az ágyneműhuzatok modern és stílusos mintázata pedig minden hálószobában jól mutat.

Stílusos téli felszerelés minden hálószobába! Az exkluzív, meleg Winter ágynemű közkedvelt rénszarvasokkal és romantikus szívecskékkel az Ön otthonába is elhozza a népszerű skandináv stílust és garantálja, hogy a hideg téli éjszakákat szó szerint élvezni fogja. A színek meleg kombinációja, valamint a vidám motívum szó szerint hívogat a bekuckózásra és pihenésre, egyben pedig mosolyt csal az Ön és gyermekei arcára. Az extra finom és puha mikroflanel ágynemű a legkényelmesebb alvást hozza el az Ön számára még a legnagyobb fagyokban is és felmelegít minden kis rosszcsontot. Az ágyneműhuzat méteráruból készült.A szett tartalma:

1 db  párnahuzat, 70 x 90 cm
1 db paplanhuzat, 140 x 200 cmMit nevezünk mikroflanelnek?A mikroflanelre jellemző a nagyobb szálsűrűség, ezért még a közkedvelt mikroplüssnél is finomabb tapintású. A finom és rövid szálak a legkényelmesebb alvást teszik lehetővé, az érzékeny bőr számára pedig a mikroflanelből készült ágyneműk és lepedők a lehető legjobb választás. A tökéletes melegítésnek köszönhetően nagyszerű választás a hideg téli éjszakákra. Az anyag gyorsan szárad, továbbá nem kell vasalni és nem is gyűrődik. Röviden tehát, ha megkedvelte a mikroplüsst, higgye el, hogy a mikroflanellel ágya még kényelmesebb, álma pedig még minőségibb lesz!