B.E.S. Petrovice Dicentra micro ágyneműhuzat, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

6795 Ft

A B.E.S. Petrovice Dicentra micro ágyneműhuzat kiváló minőségű, 140 x 200 cm méretű takaróhuzattal és 70 x 90 cm-es párnahuzattal rendelkezik. A termék anyaga mikroszálas, ami puha, kényelmes és hosszú élettartamot biztosít. A Dicentra minta modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a hálószobának. A huzatok cipzárral záródnak, így könnyen levehetők és moshatók. A B.E.S. Petrovice ágyneműhuzatok különlegessége, hogy színtartóak, így hosszú távon is megőrzik élénk színeiket.

Cikkszám: 8592050020562 Kategóriák: , ,

A népszerű mikroszálas ágyneműhuzat elvarázsolja Önt könnyedségével és légiességével. A mikroszálas ágyneműhuzat legnagyobb előnye a rendkívül gyors száradási idő. Szerkezetének köszönhetően ötször több nedvességet szív magába, mint a pamut, de a nedvességet a szövet felszínére vezeti el, és a bőre egész éjszaka száraz marad. Miért válassza a mikroszálas ágyneműhuzatot?

Könnyű és légies.
Hosszú élettartamú és színtartó.
A mikroszálas ágyneműhuzatokat nem kell vasalni.
A mikroszálas ágyneműhuzatok 40 perc alatt száradnak meg A készlet tartalma:

1x párnahuzat 70 x 90 cm
1x paplanhuzat 140 x 200 cm Praktikus tippek az ágneműhuzatok egyszerű karbantartásához és hosszú élettartamához: Az ágyneműt külön mossa, mindig kifordítva, zárt cipzárral. Használjon színes ruhákhoz való mosószert. Az ágyneműhuzat mosása után válassza a kímélő centrifugálást.