NaNanoSPACE Atka elleni matrachuzat cipzárral, 80 x 200 cm

62045 Ft

A NaNanoSPACE Atka elleni matrachuzat cipzárral egy 80 x 200 cm méretű, innovatív termék, mely kiváló védelmet nyújt az atkák ellen. A huzat anyaga speciális nanotechnológiával készült, ami megakadályozza az atkák és más mikroorganizmusok behatolását a matracba. A cipzáras kialakításnak köszönhetően könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így a tisztítása is egyszerű. A huzat légáteresztő, így nem befolyásolja a matrac komfortját, ugyanakkor vízálló réteggel is rendelkezik, ami megóvja a matracot a nedvességtől. A NaNanoSPACE matrachuzat tehát nem csak egészségvédő, de hosszú távon a matrac élettartamát is meghosszabbítja.

Cikkszám: 8594183610412 Kategóriák: ,

Csak fedje le a matracot antiallergén huzattal, és már az első éjszaka után látni fogja, hogy az atkaallergia enyhült. Ez ennyire egyszerű. A pihepuha és légáteresztő textil alatt a felületen egy vékony cseh nanoszövet réteg található, amely megakadályozza az atkák felgyülemlését és szaporodását.A nanoSPACE ágyneműt a hosszabb élettartam érdekében 40 °C-os mosógépben javasoljuk mosni (szükség esetén 60 °C-on is mosható), lágyítószer nélkül, klór- és foszformentes mosószerben vagy gélben. Nem javasoljuk a szárítógépes szárítást, még alacsony hőmérsékleten sem. A huzatot nem szabad vasalni.
Hogyan működik a nanoszövet az ágyneműben?A nanoszövet megakadályozza a poratkák, azok allergénei, a vírusok és baktériumok felhalmozódását a töltetben. A nanoszövetet pókhálóként képzelje el, amelynek nyílásai akár 80 nm-esek is lehetnek. A poratka méretei 420 000 nm körüliek, allergénje 1000 nm, a baktériumok 100-10 000 nm, a vírus 100 nm, a rüh pedig 300 000 nm. Ezért nincs esélyük átjutni a szöveten.A nanoSPACE anyag valójában egy háromrétegű laminátum (szendvics), amely 100% poliészter mikroszálas anyagból áll - 90 gm2 a hátoldalon, nanoszálas membránból középen és kötött anyagból - 100% poliészter, 50 gm2 - az elülső oldalon. A nemszőtt szövet fő funkciója a nanoszálas membrán mechanikai biztosítása és rögzítése. A nanoszálas membrán zárószövet funkcióját tölti be.100%-os hatékonyság a poratkák által termelt allergének befogásában tíz mosási cikluson keresztül.